top of page

APIE MUS
Agilės padažo istorija
KODĖL „AGILĖS“ ?
Nuostabu, kaip vaikai mokosi tarti savo vardą. Mūsų dukrelė, būdama 2 metukų ir mokydamasi kalbėti, kažkodėl nusprendė, kad jos vardas ne Rugilė, o Agilė.
Mokymasis neužtruko ilgai, tačiau šis vardas mums taip patiko, jog nutarėme, kad gimus kitai mergaitei, Agilė tikrai pateks į svarstytinų vardų sąrašą. Tad kai garsiai pagalvojome, kaip pavadinti savo veiklą, iškart nuskambėjo bendras atsakymas – Agilės ūkis!

2018 m. žengėme kitą žingsnį ir Agilės padažus pasiūlėme visiems, kurie ieško kokybiško maisto savo šeimai.

Savo gamyboje ir toliau išlaikome tuos pačius principus, t.y. neieškome kompromisų skoniui ir kokybei, nenaudojame krakmolo, pakaitalų, dirbtinių konservantų ar kitų „E“ raidelių.

Pradėjus gaminti pomidorų padažą savo šeimai, ilgainiui jo skonį pamėgo draugai ir artimieji, tad net nepajutome kaip išsiplėtė mėgstančių mūsų pomidorų padažą bičiulių ratas.

2021 m. dar labiau išgryninome vertybes, kuriomis vadovaujamės, bei atliepėme klientų pamėgta trumpinį, ko pasekoje atnaujinome „Agilės“ prekės ženklą.

...jokių kompromisų
skoniui ir kokybei
...jokių pakaitalų ir krakmolo
ŠEIMOS VERTYBĖS
...jokių paslėptų „E“
raidelių
TIK RANKŲ DARBAS...

2. Pjaustymas
Kiekviena daržovė pjaustoma rankomis, taip įsitikinant, kad į puodą pateks tik pačios geriausios.

4. Išpilstymas
Pomidorų padažas išpilstomas dar verdantis – tai mūsų natūralus konservantas.

1. Daržovių
atrinkimas
Nors savo auginamų pomidorų mums jau nebeužtenka, iš savo tiekėjų gamybai atsirenkame aukščiausios rūšies pomidorus ir paprikas.

3. Virimas
Mūsų natūralus tirštiklis – vandens išgarinimas ilgai verdant ant lėtos ugnies. Lygiai taip pat, kaip tai darydavo mūsų močiutės.

5. Pakavimas
Agilės ūkio pomidorų padažas įgauna išvaizdą, prie kurios Jūs pratę.
bottom of page