top of page

APIE MUS

Agilės padažo istorija

KODĖL „AGILĖS“ ?

Nuostabu, kaip vaikai mokosi tarti savo vardą. Mūsų dukrelė, būdama 2 metukų ir mokydamasi kalbėti, kažkodėl nusprendė, kad jos vardas ne Rugilė, o Agilė.

 

Mokymasis neužtruko ilgai, tačiau šis vardas mums taip patiko, jog nutarėme, kad gimus kitai mergaitei, Agilė tikrai pateks į svarstytinų vardų sąrašą. Tad kai garsiai pagalvojome, kaip pavadinti savo veiklą, iškart nuskambėjo bendras atsakymas – Agilės ūkis!

Agilės ūkis-5.jpg

2018 m. žengėme kitą žingsnį ir Agilės padažus pasiūlėme visiems, kurie ieško kokybiško maisto savo šeimai.

Agilės ūkis-4.jpg

Savo gamyboje ir toliau išlaikome tuos pačius principus, t.y. neieškome kompromisų skoniui ir kokybei, nenaudojame krakmolo, pakaitalų, dirbtinių konservantų ar kitų „E“ raidelių.

Agilės ūkis-1.jpg

Pradėjus gaminti pomidorų padažą savo šeimai, ilgainiui jo skonį pamėgo draugai ir artimieji, tad net nepajutome kaip išsiplėtė mėgstančių mūsų pomidorų padažą bičiulių ratas.

Agilės ūkis-6.jpg

2021 m. dar labiau išgryninome vertybes, kuriomis vadovaujamės, bei atliepėme klientų pamėgta trumpinį, ko pasekoje atnaujinome „Agilės“ prekės ženklą.

Pomidorai-06.png

...jokių kompromisų

skoniui ir kokybei

...jokių pakaitalų ir krakmolo

ŠEIMOS VERTYBĖS

...jokių paslėptų „E“

raidelių

TIK RANKŲ DARBAS...

Foto-4.jpg

2. Pjaustymas

Kiekviena daržovė pjaustoma rankomis, taip įsitikinant, kad į puodą pateks tik pačios geriausios.

Foto-1.jpg

4. Išpilstymas

Pomidorų padažas išpilstomas dar verdantis – tai mūsų natūralus konservantas.

Foto-7.jpg

1. Daržovių

atrinkimas

Nors savo auginamų pomidorų mums jau nebeužtenka, iš savo tiekėjų gamybai atsirenkame aukščiausios rūšies pomidorus ir paprikas.

Foto-6.jpg

3. Virimas

Mūsų natūralus tirštiklis – vandens išgarinimas ilgai verdant ant lėtos ugnies. Lygiai taip pat, kaip tai darydavo mūsų močiutės.

Foto-3.jpg

5. Pakavimas

Agilės ūkio pomidorų padažas įgauna išvaizdą, prie kurios Jūs pratę.

bottom of page